Villaécija finalitza 7a als 1.500 metres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija ha obtingut la 7a plaça a la final de 1.500 metres lliures al Mundial de Xangai. Villaécija ha fet un temps de 16 minuts 9 segons i 71 centèsimes, en una final guanyada per la danesa Lote Friis.

La nedadora resident a Sant Cugat ha aconseguit rebaixar en tres segons la seva marca de la prova a semifinals, però no ha pogut optar en cap moment al podi. Villaécija ha aturat el crono en 16 minuts 9 segons i 71 centèsimes, molt per darrera de les posicions de medalla. La danesa Lote Friis ha demostrat perquè era la gran favorita i ha guanyat clarament els 1.500 metres. La nordamericana Kate Ziegler ha estat plata.

Villaécija encara té una competició en aquest Mundial de Xangai i és la seva prova favorita, la de 800 metres on és campiona del món. Les semifinals les disputarà divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.