Paula Ramírez segella el bitllet per als Jocs Olímpics de París amb l'equip espanyol de natació artística

La santcugatenca s'ha quedat sense medalla en quedar en quarta posició per darrere dels Estats Units d'Andrea Fuentes


Temes relacionats

Paula Ramírez, medalla de plata amb el combinat espanyol de natació artística al Mundial de Qatar ( 6/feb/24)


  • Comparteix:

L'equip espanyol actuant al Mundial de Doha / Foto: RFEN

L'equip espanyol actuant al Mundial de Doha / Foto: RFEN

La santcugatenca Paula Ramírez s'ha quedat sense medalla en la final de rutina lliure per equips al Mundial de Natació de Doha, després d'aconseguir la quarta millor puntuació. El resultat del combinat espanyol, això sí, certifica amb solvència la plaça per als Jocs Olímpics de París de l'estiu que ve. Els Estats Units, dirigits per la florestana Andrea Fuentes, han obtingut el bronze amb 304,9021 punts, per sobre dels 302,8228 d'Espanya.

Paula Ramírez i les seves companyes, que dimarts van guanyar la plata mundial en la rutina tècnica, han apostat per la targeta de dificultat més elevada d'aquesta final amb la llegenda 'd'Aladí'. L'equip entrenat per Mayuko Fujiki ha superat els 300 punts però s'ha quedat a les portes de guanyar una nova medalla que s'han endut les nord-americanes, entrenades per l'exnedadora Andrea Fuentes, amb una millor puntuació en impressió artística i execució. L'equip xinès de la també catalana Anna Tarrés ha tornat a endur-se l'or amb 339,7604 punts per sobre dels 315,2229 del Japó, que ha guanyat la plata.

Amb la puntuació global de les finals d'acrobàtica, tècnica i lliure, la selecció espanyola ha obtingut la segona de les cinc places en joc per a la cita Olímpica, per darrere dels Estats Units i per davant del Japó, Itàlia i el Canadà, que també competiran a la capital francesa aquest estiu, juntament amb la Xina, que ja tenia el bitllet per París.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.