Aprendre i divertir-se: l'objectiu de la 8a edició del Campus de Natació Sincronitzada Gemma Mengual

Les classes tindran lloc les dues primeres setmanes de juliol al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

La roda de premsa de presentació ha tingut lloc al Club Esportiu Valldoreix / Foto: Ajuntament

La roda de premsa de presentació ha tingut lloc al Club Esportiu Valldoreix / Foto: Ajuntament

El Club Esportiu Valldoreix acollirà aquest estiu el Campus de Natació Sincronitzada Gemma Mengual, que enguany arriba a la 8a edició. Amb classes programades del 4 al 8 i de l'11 al 15 de juliol, el campus té com a finalitat que els infants que hi participin aprenguin i es diverteixin alhora. Així ho ha explicat la mateixa Gemma Mengual durant la presentació d'aquest dilluns. A més, l'exnedadora ha afegit que el curs també inclourà tallers fora de l'aigua. A tall d'exemple, ha comentat que, com a novetat d'aquest any, s'oferirà un taller de nutrició esportiva.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assistit a la roda de premsa de presentació, on ha destacat el fet que la natació sincronitzada sigui un esport amb "cada vegada més visibilitat". "Això és evidentment gràcies precisament a la Gemma, però sense cap mena de dubte, perquè un esport pugui tirar endavant i tenir visibilitat, ho hem de fer des de la base: començant amb els nens i nenes", ha afegit.

El campus comptarà amb diferents grups segons els nivells dels alumnes i les edats. D'aquesta manera, es prepararà una coreografia per equips que l'últim dia es podrà representar davant els pares i mares. El casal ofereix unes 30 places per setmana, amb inscripcions que ja estan obertes.




Gemma Mengual

L'objectiu d'aquest campus sempre és que les nenes i nens aprenguin una mica més d'aquest esport, però divertint-se. Sobretot, divertint-se. Fem una jornada força completa: de 9 a 5 de la tarda. I sempre intentem, a part de moltes hores d'aigua que toquen perquè és un esport d'aigua, afegir tallers fora de l'aigua.

Mireia Ingla

Un esport que cada vegada té més visibilitat, evidentment gràcies precisament a la Gemma. Però sense cap mena de dubte, perquè un esport pugui tirar endavant i tenir visibilitat, ho hem de fer des de la base: començant amb els nens i nenes. I això és un dels objectius d'aquest casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.