Villaécija es classifica pel mundial de Xangai


  • Comparteix:

Erika Villaécija

Erika Villaécija

La nedadora del CAR de Sant Cugat Erika Villaécija es classifica per la prova de 800 metres lliures del Campionat Mundial de Natació que es disputa al juliol a Xangai, però no pot accedir a la prova dels 1500 liiures. Villaécija ha aconseguit una marca de 8 minuts i 34 segons en l'especialitat dels 800 metres lliures durant el campionat estatal que s'està disputant a Madrid fins diumenge.

Les bones notícies continuen per a la nadadora del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. Villaécija ha aconseguit el temps necessari als Campionats d'Espanya de Natació que es disputen a Madrid per assegurar-se la seva plaça al Mundial de Xangai en la modalitat de 800 metres lliures. En els 1500, en canvi, no ha tingut la mateixa sort.
Per la seva banda, la nadadora catalana del CN Sabadell, Mireia Belmonte, també s'ha classificat pel mundial en els 800 metres lliures i en els 200 metres papallona marcant el rècord estatal en dos minuts i sis segons. El Campionat Mundial de Natació es disputa del 16 al 31 de juliol a Xangai, organitzat per la Federació Internacional i la Federació Xinesa de Natació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.