El Campionat de Natació escolar, èxit participatiu


  • Comparteix:

Prop de 320 nens i nenes de les diferents escoles de la ciutat participen en l'11a edició del Campionat de Natació Escolar. La piscina municipal de la Rambla del Celler s'ha omplert de familiars per veure les diferents curses de crol, braça i esquena que han protagonitzat els participants des de prebenjamí fins aleví.

El nombre de participants ha superat les expectatives. Des de l'OMET s'esperaven un 200 nedadors, xifra que ha estat considerablement superada fins arribar als 320 participants. El campionat ha començat amb la participació dels prebenjamins. Les proves d'aquesta categoria i la de benjamins han estat de 25 metres. En canvi alevins i infantils han nedat 50 metres.

Els nens i nenes expliquen quina modalitat els hi agrada més entre crol, braça o esquena.

Participants

El croll perquè avanço més. / La braça perquè m'agrada obrir els braços. / Esquena perquè ho faig millor. / Braça perquè faig molt millor aquesta modalitat.



El campionat, organitzat per l'OMET dins del programa Jocs Esportius en Edat Escolar, dóna dret als vencedors a disputar la final territorial que tindrà lloc a l'Anoia el dia 8 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.