Villaécija busca nous reptes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la santcugatenca

Imatge d'arxiu de la santcugatenca

La nedadora del CAR de Sant Cugat, Èrika Villaécija, es marca dos grans objectius com són l'europeu de Budapest i arribar als 50 rècords estatals. Villaécija inicia aquests dos reptes amb molta il·lusió durant el mes de novembre.

Villaécija ha batut fins el moment 47 rècords d'Espanya i és a només tres d'un dels grans objectius de la temporada i de la seva carrera. Unes xifres que pot assolir en les dues primeres proves del Circuit Català. La primera d'elles, dissabte a les instal·lacions del Club Natació l'Hospitalet.

La santcugatenca ha estat una de les estrelles en la presentació d'aquesta competició, ja que és l'actual campiona de la classificació general.

Però és que a més, del 4 al 15 d'agost se celebra a Budapest el Campionat d'Europa de Natació, on Villaécija és una de les fermes aspirants a la victòria als 800 i als 1.500 metres. De fet, els darrers anys, sempre ha aconseguit medalla als europeus. Una plata a Berlín el 2002, dos ors a Madrid el 2004 i dues plates a Eindhoven el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.