Arriba la 2a 'Marnatón'


  • Comparteix:

Miguel Ángel Padilla a la 'Marnatón'

Miguel Ángel Padilla a la 'Marnatón'

El nedador santcugatenc, Miquel Àngel Padilla, del C.N. Rubí, participa avui a la segona edició de la Marató de Natació que es disputa entre el Cap de Creus i Cadaqués, coneguda popularment com 'Marnatón'. Un total de 400 nedadors participaran en una de les proves a mar obert més dures del món.

Entre els participants, a més del santcugatenc Miquel Àngel Padilla, trobem alguns esportistes olímpics, que competeixen juntament amb els amateurs. La prova tindrà lloc des de les nou del matí (09:00h) i els 400 participants recorreran una distància de 6,5 quilòmetres. A més de la classificació general, també hi haurà una per franges d'edat. Miguel Àngel Padilla competeix en la categoria 40-49.

La travessia sortirà des de Cala Jugadora, al Cap de Creus i arribarà a Cadaqués, amb tres avituallaments durant la prova. El nedador santcugatenc, Miquel Àngel Padilla, valora aquesta prova com una de les mes dures del món.

Miquel Àngel Padilla

És una motivació personal i una superació per mi. Diuen que és la travessía més dura de totes.



Padilla porta set mesos preparant-se per la Marnatón, entrenant quatre dies a la setmana, a més de participar en d'altres proves per tal de preparar aquesta travessia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.