Sis plates i un or del combinat espanyol


  • Comparteix:

L'equip de natació sincronitzada ha tornat de Roma.

L'equip de natació sincronitzada ha tornat de Roma.

L'equip espanyol de natació sincronitzada ha tancat el Mundial de natació de Roma amb set medalles. Les nedadores residents al CAR Sant Cugat i liderades per Gemma Mengual han aconseguit sis medalles de plata i una d'or, aquesta última en la disciplina d'exercici lliure combinat en equips. A més, el combinat espanyol ha guanyat el trofeu de la FINA com a millor equip de la competició.

El combinat espanyol, format per cinc catalanes, ha tornat a Barcelona amb el botí de les set medalles. La delegació espanyola es mostra decebuda amb les puntuacions ja que en les sis medalles de plata han quedat per darrere del combinat rus. Precisament, la medalla d'or aconseguida en la modalitat d'estil lliure combinat per equips no hi va participar la selecció rusa. Gemma Mengual, Irina Rodríguez, Gisela Morón, Paula Klamburg, Cristina Salvador, Clara Bassiana, Ona Carbonell i Andrea Fuentes són les artífexs de l'èxit entrenades per Anna Tarrés.

Les nedadores residents al CAR Sant Cugat estan pendents de la decisió de Gemma Mengual que amb 32 anys i veient la nova fornada d'esportistes medita el seu futur a la natació d'elit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.