Podi per Erika Villaecija


  • Comparteix:

Villaecija ha fet bronze en 800 m. lliures

Villaecija ha fet bronze en 800 m. lliures

Erika Villaecija acaba tercera a la final de 800 metres lliures del Gran Premi de Barcelona de natació. La prova emmarcada dins del circuit europeu Mare Nostrum, a diferència de les darreres proves, ha vist com no s'han batut molts rècords, degut a la prohibició de la Federació Internacional de Natació a la utilització de banyadors de poliuretà.

La nedadora, que s'entrena al CAR de Sant Cugat, ha aconseguit pujar a la tercera calaixera del podi dels 800 metres lliures, amb un temps de 8 minuts 38 segons i 82 centèsimes. D'altra banda, Villaecija només ha pogut ser cinquena en la prova de 400 metres estils.

Un Gran Premi que ha estat la prèvia del proper Mundial de Natació que tindrà lloc el mes de juliol a Roma, on Villaecija espera repetir i fins i tot millorar el resultat.

Un Mundial en què els nedadors no podran fer ús dels famosos banyadors dels rècords, com ja ha passat en el Gran Premi de Barcelona. La Federació Internacional de Natació ha prohibit l'ús dels banyadors de poliuretà, concretament els models Jacked 01 i el Blueseventy, encara que ha de presentar la llista definitiva de banyadors homologats per poder competir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.