Becats a Madrid


  • Comparteix:

Villaécija en una imatge de competició

Villaécija en una imatge de competició

Vuit nedadors que s'entrenen al CAR de Sant Cugat han estat becats per participar a la segona jornada del IV Circuit Comunitat de Madrid del 28 de febrer i 1 de març. Entre ells destaca Erika Villaécija, que la setmana passada aconseguia la tercera millor marca mundial de l'any en piscina llarga.

Els nedadors del CAR de Sant Cugat treballaran en dos grups, un dirigit per Joan Fortuny i l'altre per Carles Subirana. A l'equip de Fortuny participaran, a més d'Erika Villaécija, el seu germà Àlex, Eduard Lorente i Carlos Leñador. El conjunt dirigit per Subirana el formaran Arantxa Ramos, Mireia García, Neus González i Fernando Morillas.
Erika Villaécija ens parla dels objectius i la importància de la competició.

Erika Villaécija

Realment la importànica que té la competició és que es fa en una piscina de 50m i servirà per agafar ritme de competició.


El quart Circuit Open tindrà lloc al Centre de Natació M-86 en piscina de 50 metres i també hi participaran tres becats nacionals del CAR de Madrid, altres clubs nacionals, un equip polac i un altre japonès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.