Èxit Català


  • Comparteix:

La selecció catalana de natació, amb la resident al CAR de Sant Cugat Erika Villaécija, s'imposen a l'estatal per seleccions celebrat aquest cap de setmana a Madrid. Villaécija aconsegueix la victòria en els 800, els 400 i els 200m lliure.

Formava part de l'entrenament i la pretemporada, però la selecció catalana ha fet valer la seva condició de favorita al campionat estatal demostrant l'alt nivell dels seus nedadors. Precisament, una de les últimes victòries l'aconseguia la resident al CAR Érika Villaécija en els 200m lliure. La jornada de diumenge també es va saldar amb la victòria de Mireia Belmonte en els 400m estils i quatre triomfs júnior.

Villaécija valora el nivell de competició català.

Érika Villaécija

Aquesta competició era un entrenament. Catalunya és una de les potències més grans en natació.


La nedadora va millorar els registres de l'any passat en aquest mateix estatal, pel que considera que no tindrà cap problema de cara al campionat d'Espanya Open on ha d'aconseguir les marques mínimes pel mundial de juliol a Roma.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.