David Meca, de xerrada a l'Âgora


  • Comparteix:

El nedador resident a Sant Cugat David Meca destaca la importància del sacrifici i dels valors educatius de l'esport. En una xerrada al Col·legi Àgora davant centenars d'alumnes, Meca ha remarcat la importància de l'alimentació en l'alta competició.

Entrenar dur, dormir molt i menjar sa és el secret de l'èxit de David Meca. Això és el que han pogut sentir prop de tres-cents alumnes del Col·legi Àgora, en la xerrada que ha ofert el campió del món de natació en llarga distància. Meca ha parlat també sobre la importància que té per als més petits la pràctica de l'esport, a més de fer un repàs a la seva trajectòria esportiva, plena de medalles nacionals, europees i mundials. Un cop acabat l'acte, el nedador ha atès els micròfons de Radio Sant Cugat, on ha volgut recalcar el seu missatge.

David Meca

L'objectiu era disfrutar amb l'esport i donar petits consells per motivar-los


David Meca ha desvetllat que ja prepara un proper repte. Serà de caràcter benèfic, amb col·laboracions amb Creu Roja i Intermón, i serà al sud del país, concretament a Andalusia. Tot i això, no ha volgut desvetllar més detalls del que ha definit com un repte 'diferent i molt especial'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.