Nou rècord de participació


  • Comparteix:

162 nens i nenes participen en la setena edició del Campionat de Natació Escolar. La competició, organitzada per la OMET i celebrada a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler, té caràcter de final local i comarcal. Per tant, el primer classificat de cada categoria i estil disputarà la final territorial a l'Hospitalet el proper 12 de maig.

Poc a poc les jornades de natació es van consolidant a la nostra ciutat com una de les cites esportives importants. Fa dos anys hi van assistir 111 esportistes. L'any passat 119 i a l'edició d'enguany han passat per la piscina 162 nens i nenes. Una xifra que suposa un nou rècord de participació. L'OMET, organitzadora de les jornades, valora de manera molt positiva la participació. Escoltem Ricard Solà, coordinador dels Jocs Escolars.


Ricard Solà

Estem molt contents, no esperavem un èxit com aquest

Inicialment la inscripcció va ser de 209 esportistes. Tot i això, com explica Solà, sempre existeix aquesta diferència entre inscrits i participants.


Ricard Solà

És normal, ja que al ser gratuïta i no existir un compromís, sempre hi ha un tant per cent que no ve


Aquesta competició tenia caràcter de final local i de final comarcal. És a dir, els guanyadors de cada categoria i estil ha obtingut plaça per la final territorial que tindrà lloc a l'Hospitalet el proper 12 de maig. A més del bitllet per la final territorial, els guanyadors han rebut una copa. També hi havia medalla de plata i bronze per segons i tercers classificats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.