Les medalles, objectiu d'Anna Miró a l'Estatal de Madrid


  • Comparteix:

La santcugatenca Anna Miró participa aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya d'Hivern de Natació Màsters. La competició es disputa a Madrid i Miró participarà en quatre proves individuals i en curses de relleus.

De tots és sabut que Anna Miró vol crear a Sant Cugat una Associació de Màsters per nedar lliurament un dia a la setmana i aconseguir que tots els adults gaudeixin de la natació i puguin millorar el seu estil. Mentre el seu projecte va agafant forma, la santcugatenca no descuida la competició i aquest cap de setmana disputarà el Campionat d'Espanya d'Hivern de Natació Màsters que organitza el club madrileny del Real Canoe. Recordem que la disciplina anomenada "Màsters" està només reservada a nedadors majors de 25 anys, els quals competeixen per grups d'edat.
Miró admet que aquest Estatal no arriba en el seu millor estat de forma, però que intentrarà penjar-se alguna medalla en les quatre proves individuals i les de relleus en què participarà.

Anna Miró

No estic massa en forma. Participaré en 50 metres crol, esquena, braça i 100 metres braça, a més dels relleus que el meu entrenador em digui. Espero aconseguir algun metall.

La competició s'iniciarà divendres, però Miró no debutarà fins dissabte al matí. La santcugatenca ve de guanyar la Copa Nadal disputada a aigües del Port de Barcelona.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.