Èxit de participació a la Final local de Natació escolar


  • Comparteix:

129 nedadors han participat a la Final Local de Natació escolar que s'ha disputat aquest cap de setmana a la Piscina municipal de la Rambla del Celler. La categoria prebenjamí amb 53 participants és la més nombrosa i l'Escola Europa és la que presenta més nedadors. El primer classificat de cada categoria i estil s'han classificat per la Final Territorial que se celebra el dissabte 22 d'abril a Sallent.

La piscina municipal de la Rambla del Celler ha acollit la sisena edició del campionat de natació escolar. La participació s'ha mantingut com en d'altres edicions al voltants dels 120 nedadors des de la categoria prebenjamí fins a infantil. Àngels Llonch, tècnic d'esports, fa una valoració positiva de la competició.

Àngels Llonch

La competició ha mantingut la tònica de les últimes edicions


La Final Territorial es disputa el dissabte 22 d'abril a sallent i els campions de les diferents categories es classifiquen per la Final Nacional. Llonch creu que aquest any pot haver algun campió santcugatenc.

Àngels Llonch

Esperem que algun campió de catalunya sigui santcugatenc


Estarem pendents de l'actuació dels nedadors santcugatencs a la Final Territorial, el 22 d'abril a Sallent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.