Aquest diumenge se celebra la 6ena jornada de promoció de natació escolar


  • Comparteix:

Aquest diumenge tindrà lloc la jornada de Promoció de natació escolar a la piscina de la zona esportiva de la Rambla del Celler. En aquesta sisena edició està previst que hi participin uns 150 nens i nenes nascuts després de l'any 1999, que nedaran en diferents estils.

En aquesta jornada de natació, els nens i nenes de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil nedaran en 3 estils: crol, braça i esquena. Depenent de les edats faran una distància de 25, 50 ó 100 metres. Està previst que aquest any hi participin uns 150 escolars, una trentena més que en la passada edició. L'objectiu d'aquesta jornada de promoció és donar a conèixer aquest esport minoritari, tal com afirma l'organitzador de la jornada, Jordi Tomàs.

Jordi Tomàs

Volem donar a conèixer la natació, ja que és un esport individual i que no té massa tradició


En aquesta jornada no hi haurà competició, ja que no és una prova classificatòria. La que sí ho serà és la jornada que es farà el mes de març, on els nens i nenes obtindran puntuació per participar en la final territorial. Escoltem Jordi Tomàs.

Jordi Tomàs

En la segona jornada de promcoió els nenes competeixen per classificar-se per la final territorial


La jornada de promoció de natació escolar tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 4 de la tarda a la zona esportiva de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.