Melissa Caballero necessita recuperar-se per tornar a competir al màxim nivell


  • Comparteix:

La nedadora Melissa Caballero deixa la competició d'alt nivell durant una temporada degut a problemes físics. La santcugatenca va acabar la passada campanya amb un excés d'entrenament que l'ha obligat a descansar i competir amb menys intensitat.

Melissa Caballero després de competir als mundials de natació, a les Olimpíades d'Atenes i als campionats d'Espanya, arrossega un seguit de problemes físics que encara li perduren. L'excés d'entrenament i les contínues competicions han provocat que la nedadora santcugatenca abandoni l'alta competició durant un temps.

Així doncs, Melissa Caballero ha canviat d'uny any per l'altre els seus objectius. Aquesta temporada vol recuperar-se completament per a poder competir la temporada vinent al seu nivell. La nedadora comenta què s'ha proposat per aquesta temporada.

melissa caballero

per a competir bé s'ha d'estar bé de salut


Amb aquest pretext la santcugatenca es proposa competir al campionat d'Espanya d'hivern sense pressions. Nedarà les modalitats d'esquena i estils, unes proves en els quals no té gaire experiència ja que són competicions curtes i més ràpides.

Per altra banda, la disminució d'entrenament s'ha compensat amb l'increment d'hores a la universitat. Melissa Caballero estudia a la UAB i comenta que aquest any ha deixat d'entrenar al CAR de Sant Cugat per anar a les piscines del seu club, a Sabadell. Això li permet compaginar més fàcilment els estudis amb l'esport.

Melissa Caballero comenta com compagina els estudis amb els entrenaments

melissa caballero

aquest any puc compaginar millor els estudis amb els entrenaments



La pròxima competició per a la nedadora de Sant Cugat serà a mitjans de desembre al Campionat d'Espanya que es disputarà a Palma de Mallorca, Melissa Caballero nedarà les proves d'esquena i estils, aquesta última consisteix a nedar les quatre modalitats reina de la natació, papallona, esquena, braça i croll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.