El futbol, el waterpolo, el futbol sala i el karate, l'oferta esportiva del Complex Esportiu de Valldoreix


  • Comparteix:

Una escola de futbol i una de waterpolo, una lliga de futbol sala i classes de karate són les principals novetats que presenta l'oferta del Complex Esportiu de Valldoreix per aquesta temporada. D'altra banda, després d'un any de formació, els equips de natació i de natació sincronitzada començaran a competir aquesta temporada com a Club Natació Valldoreix.

L'Eventing Sports 5, empresa que gestiona el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, presenta diverses novetats esportives per aquesta temporada 2005 - 2006, que s'han iniciat aquesta setmana.
D'una banda es posa en marxa una escola de futbol adreçada als més petits, d'entre 4 i 9 anys, amb la formació tècnica a com a principal finalitat. El waterpolo també tindrà un lloc dins l'agenda esportiva de Valldoreix amb una escola pels nois i noies d'entre 7 i 14 anys.
Els aficionats al futbol sala poden gaudir d'una lliga per adults, que es jugarà de dilluns
a dijous al vespre a la pista poliesportiva. Finalment el karate substituirà el kung fu.

Pel que fa els conjunts de natació i natació sincronitzada, que ja s'entrenen des de fa un any, debutaran en competició amb el nom de Club Natació Valldoreix. Els joves nedadors valldoreixencs competiran inicialment en els Jocs Esportius Escolars, mentre que el grup de natació sincronitzada participarà en algunes competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.