Arranca el Campionat català de Karts


Temes relacionats

Plata per Ibàñez i bronze per Hidalga (18/nov/08)


  • Comparteix:

És la primera prova d'un total de 8

És la primera prova d'un total de 8

Tres santcugatencs han iniciat aquest cap de setmana el campionat Fórmula de Catalunya de Karts al Kartòdrom de Lliçà de Vall. Vicente Hidalga, en 125 cc, ha estat el millor d'ells acabant en quarta posició.

Vicente Hidalga va ser, l'any passat, el tercer classificat del quart de litre. Aquest any ha començat en la mateixa línia, aconseguint la quarta posició en la segona mànega i la cinquena en la primera. Uns resultats que el situen a la quarta posició de la general amb 21 punts.

Xifres molt semblants són les que ha aconseguit Lluc Ibáñez. El santcugatenc, sots-campió aleví la temporada passada, s'ha estrenat en categoria cadet amb un cinquè i un quart lloc en les dues mànegues, que l'han situat en la cinquena plaça de la general.

El tercer santcugatenc és Gerard Cebrián, que ha estat novè i setè en les dues curses de la categoria júnior. Amb 12 punts, és vuitè a la general.

Aquesta és la primera d'un total de vuit proves, que tindran lloc al Kartòdrom de Lliçà de Vall, i que decidiran els campions del Campionat Fórmula de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.