Plata per Ibàñez i bronze per Hidalga


  • Comparteix:

Ibáñez es queda a les portes del campionat

Ibáñez es queda a les portes del campionat

Lluc Ibáñez es queda a les portes de proclamar-se campió aleví de la Fòrmula Catalunya Karts. El pilot santcugatenc empata a punts amb el líder,Ivan Pareras, que s'endú el campionat pel nombre total de victòries. D'altra banda, Vicente Hidalga aconsegueix la tercera plaça a la categoria de 125.

El campionat aleví de la Fòrmula Catalunya Karts s'ha protagonitzat pel duel entre el santcugatenc, Lluc Ibáñez i Ivan Pareras. Tots dos han tingut opcions fins l'última prova d'aquest cap de setmana, però finalment Pareras s'ha endut el títol gràcies al nombre total de victòries de la temporada. El de Canovelles i el santcugatenc han acabat primer i segon respectivament empatats a 178 punts.

En 125, Vicente Hidalga ha acabat tercer a la general després de finalitzar setè a la curs de Lliçà de Vall. I a la resta de categories, destaca el sisè lloc aconseguit pel santcugatenc Jordi Martí.

Amb la fi del Fòrmula Catalunya es posa fi a la temporada 2008 de karts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.