Bruno Font i la selecció espanyola cauen contra els Països Baixos i queden quarts

L'encreuament de quarts de final, als quals estaven classificats abans de jugar aquest duel, serà contra Bèlgica, diumenge, equip imbatible al grup B

El jugador santcugatenc d'hoquei herba Bruno Font en una imatge d'arxiu / Foto: RFEH

Hoquei herba

Publicat el 2/agost per Marc Lladó

Tot i el destacat partit de Bruno Font i un primer quart del combinat espanyol excel·lent, els Països Baixos ha remuntat i guanyat l'últim enfrontament de fase de grups (3-5). Aquesta derrota suposa a la selecció espanyola quedar-se a la quarta posició, que li permet l'accés a quarts de final, però li dificulta el rival. Amb molta seguretat s'enfrontarà diumenge a Bèlgica, la campiona olímpica i líder imbatible del grup B.

Aquest divendres Bruno Font i la selecció espanyola s'enfrontaven a un rival directe per obtenir una millor plaça classificatòria, els Països Baixos. El duel ha començat liderant-lo els espanyols, en joc i en gols. Al minut 7 han obert la llauna gràcies a una assistència de Bruno Font a Basterra, i minuts després han ampliat distàncies amb el 2-0. A partir de llavors, amb la proposta de fer atacs més posicionals, han comès un penal que Janssen ha transformat per part dels Països Baixos (2-1).

Els holandesos, que han anat de menys a més, han empatat i remuntat el duel al tercer quart (2-3) en dos atacs que han enganxat desprevinguda la defensa espanyola. A l'inici del darrer quart semblava que els Països Baixos marcaven el de la sentència, però l'equip de Bruno Font ha tret caràcter per escurçar distàncies al marcador (3-4). Un penal córner ha donat l'oportunitat al combinat holandès per marca el definitiu 3 a 5.

La selecció espanyola ha quedat quarta del grup A, amb 7 punts. De manera que quedaran encreuats pels quarts de final contra Bèlgica, la campiona olímpica que ha sumat un ple de victòries.