El Junior masculí inicia el camí cap a l'objectiu 'realista' dels play-off

L'equip debuta aquest cap de setmana a casa contra Las Rozas


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior / Foto: Cugat

Imatge d'arxiu del Junior / Foto: Cugat

L'equip masculí del Junior inicia aquest cap de setmana la competició de Lliga a casa contra el recent ascendit Las Rozas. Una primera jornada en què els santcugatencs pretenen poder recuperar les sensacions, després d'un Campionat de Catalunya en què van acabar de manera agredolça en el quart lloc.

De totes maneres, el seu entrenador, Oriol Salvador, considera que "haver tingut l'oportunitat de fer tants partits ens fa estar preparats per competir".

Objectiu play-off, però mirant dia a dia

Els anteriors dos anys el Junior s'ha quedat ben a prop d'entrar a play-off per lluitar pel títol de Lliga. Per aquesta temporada, Salvador assegura que "és un objectiu ambiciós, però realista", encara que diu que ara cal centrar-se en el dia a dia. "Hi ha moltes coses a millorar, per a quan arribi el moment no ens torni a passar el mateix", sosté.

La mentalitat i l'experiència son els dos principals aspectes que detalla el tècnic a millorar. "No enfonsar-te quan et marquen, de no cometre errors. Això ens ha penalitzat i hem de millorar", detalla.

Per aquesta temporada, l'equip seguirà comptant amb Bruno Font, qui ha participat aquest estiu dels Jocs Olímpics, tot i que encara s'està recuperant d'una lesió.


Oriol Salvador

ara pensem en què ens ha allunyat en els darrers dos anys. Hi ha moltes coses a millorar, per quan arribi el moment no ens torni a passar el mateix. És un objectiu ambiciós, però realista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.