L'Oxigen Patí Hoquei Sant Cugat femení cau contra el Manlleu i queda fora de la Lliga Catalana

Amb dues derrotes els dos primers partits de la fase de grups, les santcugatenques s'acomiaden de la competició


  • Comparteix:

L'Oxigen Patí Hoquei Sant Cugat femení ha patit aquest dissabte una derrota dolorosa al PAV-2 contra el Manlleu (4-5) que ha deixat les santcugatenques sense opcions a la Lliga Catalana. Les de Borja Ferrer han començat el partit amb molt bon peu després dels dos gols pràcticament seguits d'una Andrea estel·lar.

No obstant això, el Manlleu ha reaccionat de la mà de Blanca, també per partida doble. I així ha estat la dinàmica durant pràcticament tota la primera meitat: primer s'avançaven les vermell-i-negres i després les quadribarrades remuntaven.

Tot i arribar guanyant 4-3 a la mitja part, les locals no han pogut gestionar l'avantatge i han acabat veient com el Manlleu completava la remuntada. El gol decisiu l'ha fet Ariadna després d'una falta directa polèmica amb la qual ha estat expulsada Alba.

El Patí Hoquei Sant Cugat ho ha intentat fins al final, fins i tot disposant també d'una falta directa que no ha pogut transformar el conjunt santcugatenc.

En la fase de grups de la Lliga Catalana, a les santcugatenques encara els queda el partit contra el Mataró. Les mirades ja estan posades, això sí, en l'inici de l'OK Lliga femenina: serà contra el Corunya el 26 de setembre.

El tècnic de les santcugatenques, Borja Ferrer, ha lamentat el resulta del partit, però considere que han fet "un pas endavant". I fa una lectura en positiu perquè encara falta un mes "perquè les jugadores s'entenguin entre elles".


Borja Ferrer

No podem estar contentes pel resultat, però hem fet un pas endavant. Encara tenim un mes perquè les jugadores s'entenguin entre elles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.