El Patí Hoquei goleja l'Alpicat i està a només tres punts de l'ascens a Ok Lliga

Els santcugatencs visitaran el Taradell la propera jornada amb l'ascens entre cella i cella

Moment del primer gol de Pau Gilabert / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 23/abr/22 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha golejat (8-3) l'Alpicat a l'avantpenúltima jornada de l'Ok Lliga Plata Sud i referma el lideratge del grup. Els santcugatencs han sumat l'onzena victòria consecutiva i estan a tres punts de l'ascens a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal. Els de Joan Carles Vadillo tindrà la primera oportunitat per pujar de categoria dissabte que ve a la pista del Taradell a les 20 h.

El Patí Hoquei està més a prop de l'ascens. Un pas de gegant donat aquesta jornada pels santcugatencs després de superar l'Alpicat. El matx s'ha posat de cara per als vermells-i-negres amb quatre gols locals en el primer quart d'hora. Pau Gilabert, de falta directa, ha obert la llauna al mig minut de partit. Xavi Serrallonga, en una gran jugada individual, i Carles Domènech, amb dues dianes més, han certificat un inici brillant.

Els lleidatans han retallat distàncies abans d'arribar al descans. A la represa, la piconadora santcugatenca ha continuat amb una efectivitat total. Carles Domènech, per partida doble, i Abel Moya han situat el 7 a 1. L'Alpicat ha retallat diferències, però Pau Gilabert ha fet el vuitè.

Finalment, els visitants han marcat el tercer certificant el 8 a 3 final. L'entrenador, Joan Carles Vadillo, lloa la tasca dels seus jugadors i parla del partit de Taradell, un triomf amb un premi final.