Cita històrica de l'esport santcugatenc amb el debut del Junior femení a l'EHL, màxima competició europea

Les santcugatenques debuten aquest divendres 18.15 h davant el Düsseldorfer alemany a Amsterdam

El primer equip del Junior afronta l'EHL / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 14/abr/22 per Joan Garcia

L'esport santcugatenc afronta la gran cita europea de la seva història aquest divendres a les 18.15 h a Amsterdam amb la participació del Junior femení d'hoquei herba a l'EHL, màxima competició continental. Les santcugatenques s'enfronten amb el Düsseldorfer, campió de la lliga alemanya, als quarts de final de la competició. El club blau-i-negre ha participat dues vegades a Europa, el 1993 i el 2018, però a la segona categoria europea. Cugat Mèdia serà present amb el minut a minut del partit, cròniques, imatges i entrevistes des de la ciutat holandesa.

Cita històrica per a la secció d'hoquei herba del Junior amb l'equip femení. Les santcugatenques volen derrotar el conjunt alemany i accedir a les semifinals que l'enfrontarien amb el vencedor del matx entre l'Amsterdam i el Club de Campo.

El Düsseldorfer és un equip que té un bon tracte de pilota i que juga un hoquei combinatiu. El gran hàndicap de les alemanyes és que té diferents jugadores que competeixen al Mundial sub 21 al continent africà aquests dies i hauran d'agafar un vol molt ràpid per arribar a la cita europea.

El tècnic, Marcel Malgosa, ressalta que "ens hem de treure ràpid els nervis des dels primers minuts i hem de ser nosaltres". Malgosa qualifica el partit de "difícil", però creu que hi ha possibilitats d'accedir a semifinals. En cas de triomf santcugatenc, les semifinals es jugarien diumenge a les 11.45 h.




DECLARACIONS

Marcel Malgosa

S'ha d'enfocar com un partit normal i hem de ser nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio