El Patí Hoquei goleja el Rivas i manté el lideratge de l'Ok Lliga Plata Sud

Novena victòria consecutiva dels santcugatencs que refermen la primera plaça a la classificació

Hoquei

Publicat el 27/mar/22 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha golejat (6-2) el Rivas las Lagunas a la jornada 18 de l'Ok Lliga Plata Sud i consolida el lideratge del grup. Els santcugatencs encadenen la novena victòria consecutiva i fan un pas de gegant per l'ascens de categoria. Els de Joan Carles Vadillo visiten la propera jornada la pista del Sant Just, rival de mitja taula.

Ritme frenètic i victoriós del Patí Hoquei Club Sant Cugat que té entre cella i cella, l'Ok Lliga, màxima categoria estatal. Els santcugatencs volen retornar, tres anys després del descens, a l'elit de l'hoquei patins.

Resten quatre jornades per acabar la competició i pujar de categoria només depén d'ells mateixos. Confiança màxima atacant i bon treball defensiu que han dut els santcugatencs a sumar tres punts més.

Els visitants s'han avançat als vuit segons de partit davant un fred Patí Hoquei. Els santcugatencs s'han despertat ben aviat de la becaina inicial i Joan Farnés i Abel Moya han capgirat el marcador situant el 2 a 1.

Els visitants han seguit persistint i a través d'un penal han aconseguit igualar el matx abans d'arribar al descans.

A la represa, els vermell-i-negres han tirat d'ofici. Pau Gilabert, de penal, ha situat el 3 a 2 i els minuts finals han estat un festival ofensiu santcugatenc. Carles Domènech, Joan Farnés i Enric Martí han situat el 6 a 2 definitiu.