El Junior masculí goleja el líder, el Polo, i li treu la condició d'invicte de la Divisió d'Honor

Els santcugatencs han superat els barcelonins i el Jolaseta a la doble jornada d'aquest cap de setmana

Cap de setmana rodó per al Junior / Foto: Junior FC

Hoquei

Publicat el 13/mar/22 per Joan Garcia

Cap de setmana rodó per al Junior masculí d'hoquei herba que ha sumat dos triomfs a la doble jornada. Els santcugatencs han golejat (4-1) el líder, el Polo, que perd la condició d'invicte, aquest dissabte i s'han desfet també (2-0) davant el Jolaseta aquest diumenge. Els santcugatencs ocupen la sisena plaça amb 17 punts i es troben a sis del quart classificat, el Barça, posició que dona dret a jugar la final a 4 pel títol de lliga. Els santcugatencs tornen a jugar a casa la propera jornada quan rebran l'Egara, rival directe de la part alta.

Sis de sis. Aquest és el balanç del Junior aquest cap de setmana en els dos partits que ha jugat a l'estadi Lluís Serrahima. La sorpresa ha arribat aquest dissabte quan els locals s'han imposat contundentment davant el POlo, líder la competició. Un Junior que només ha deixat llançar un penal-córner al conjunt barceloní. L'encert ofensiu blau-i-negre des del penal i la bona feina defensiva han provocat el triomf.

El partit de diumenge ha estat un altre guió davant el cuer, que encara no ha sumat cap punt. Un matx decidit al tram final amb gols de Guille Muñoz des del penal córner i d'Arnau de Bruun. El tècnic, Oriol Torras, està molt satisfet amb el treball de l'equip aquest cap de setmana.




DECLARACIONS

Oriol Torras

Triomf de mèrit davant el Polo que et fa marxar de la mitja taula i mirant la part alta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio