El Patí Hoquei masculí vol assaltar el lideratge a la pista del Vilafranca

Els santcugatencs, quarts, visiten els vilafranquins, líders, aquest dissabte a les 19.30 h

Imatge del partit de la primera volta entre santcugatencs i vilafranquins / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 3/mar/22 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, quart, visita aquest dissabte a les 19.30 h la pista del Vilafranca, líder de l'Ok Lliga Plata Sud. Els vermell-i-negres estan a dos punts dels vilafranquins i arriben al matx en un bon estat de forma amb cinc victòries consecutives. Per contra, el Vilafranca ha sumat un triomf a les últimes quatre jornades i ha cedit l'avantatge que tenia amb els seus immediats perseguidors. En el partit de la primera volta, el Patí Hoquei va caure derrotat (2-4) amb els vilafranquins.

Amb dinàmiques oposades es troben el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Vilafranca a la jornada 15 de l'Ok Lliga Plata Sud. Els vilafranquins han sumat quatre punts dels últims 12 i han deixat escapar-ne vuit que els han deixat sense marge d'error.

Ara mateix el Vilafranca suma 30 punts al capdavant de la taula, seguits del Taradell, amb 29, i Alpicat, Patí Hoquei i Shum, amb 28. Cinc equips distanciats amb dos punts i on el campió puja a Ok Lliga i el segon fa la promoció d'ascens.

Un matx entre dos conjunts que lluiten per pujar de categoria. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, diu que la plantilla dels vilafranquins és la millor del grup, però també adverteix que el seu equip té moltes coses a dir en el partit.


DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

Un partit de dificultat màxima amb una plantilla llarga, amb molta qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio