Pau Gilabert, màxim golejador de l'Ok Lliga Plata amb 30 dianes

El santcugatenc va camí de sumar tres temporades consecutives com a màxim golejador de la categoria

Pau Gilabert celebra un gol amb el Patí Hoquei / Foto: Cheta_photography

Hoquei

Publicat el 2/mar/22 per Joan Garcia

El capità del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pau Gilabert, continua superant registres i aquesta última jornada va marcar sis gols davant el Vilanova en el triomf santcugatenc (9-4) davant el conjunt del Garraf. Gilabert suma 30 dianes després de 14 partits i té una mitjana de dos gols per matx jugat. Dels dos grups de l'Ok Lliga Plata, el jugador santcugatenc encapçala aquesta classificació de manera autoritària. Gilabert ha tancat les dues últimes temporades com a màxim golejador amb 39 gols, a la temporada passada, i 27, a la campanya 2019-2020. Els santcugatencs són quarts i estan a dos punts del líder, el Vilafranca, amb qui juguen aquest dissabte.

Nou temporades al primer equip, i 18 al club santcugatenc amb una pausa de cinc anys per jugar al Barça. Aquesta és la trajectòria del capità santcugatenc de 27 anys i que des dels quatre es va iniciar a l'hoquei patins. Cada temporada és un nou repte per aquest golejador que ha jugat un any a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, i ho va fer amb el club vermell-i-negre i on va marcar 20 dianes.

Els registres de Gilabert no sorprenen a ningú perquè cada temporada encapçala la llista de golejadors. Aquesta campanya vol superar el seu màxim registre de 39 dianes de la temporada 2020-2021 en 22 partits disputats. De moment en suma 30 en 14 partits. El segon màxim golejador del grup és Roger Presas del Shum Maçanet amb 21.

Gilabert treu ferro a marcar gols i remarca que aquesta capacitat golejadora és treball d'equip. El tècnic de l'equip, Joan Carles Vadillo, ressalta que la progressió de Gilabert va més enllà de la seva efectivitat de cara a porteria.












DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

És important que sigui el màxim golejador, però com a entrenador valoro el creixement que té en altres aspectes del seu joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Pau Gilabert

Darrere de cada gol hi ha una assistència, una bona defensa. Tots sumem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio