Dabanch (Junior masculí): 'Hem de lluitar contra la història, escriure-la d'una altra manera'

Jorge Dabanch, tècnic del Junior masculí / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 4/mai/17 per Dani Aguilà

L'entrenador del Junior masculí d'hoquei herba, Jorge Dabanch, proclama en una entrevista a Cugat.cat que el seu equip ha de lluitar contra la història i 'escriure-la d'una altra manera' per vèncer l'Atlètic Terrassa als quarts de final de la Divisió d'Honor. Dabanch lloa el nivell de la plantilla egarenca i recorda que juguen amb el factor local a favor, tot i que assegura que aquest pot ser un cap de setmana propici perquè el seu equip modifiqui l'ordre dels quatre grans de l'hoquei herba estatal.

Escolta-ho

Les frases destacades de l'entrevista:

'Les eliminatòries a dos partits sempre beneficien aquell que sigui millor, però hem d'acceptar les regles del joc'.

'Ho plantegem a jugar vuit quarts, s'ha d'anar a empatar o guanyar cada quart per arribar al final amb el marge al teu favor'.

'Jugar a Terrassa ens permet que la gent ens acompanyi. Nosaltres juguem perquè la gent propera gaudeixi d'aquest esport'.

'Hem de lluitar contra la història. Tenim davant un Atlètic que té una història important que el Junior no té, i al capdavall s'ha d'escriure la història d'una altra manera, i aquest pot ser un cap de setmana per fer-ho'.

'L'Atlètic té una plantilla amb internacionals, que juga a l'EHL i que, sobretot, juga a casa, i això m'amoïna, perquè quan juguen a casa tenen un ADN important'.

'Hem reservat aquells que tenien alguna molèstia, de manera que arribem en un estat òptim'.