El Junior femení supera el cuer amb comoditat i acaba la primera volta en segona posició

Hoquei

Publicat el 18/des/16 per Oriol Petit

El femení del Junior s'imposa amb claredat (6-0) al Pozuelo en la novena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les blau-i-negres han dominat el partit de principi a fi i han atropellat les últimes classificades amb quatre gols de Mariona Serrahima, un de Carlota Petchamé i un de Berta Queralt. El Junior tanca l'any i la primera volta en segon lloc de la taula gràcies a l'empat de la Complutense al camp de l'Egara.

Les santcugatenques han obert la llauna al minut dos de partit amb una diana de Mariona Serrahima, i des d'aquell moment ja no han donat cap opció al Pozuelo. El domini del Junior era absolut i, poc abans del final del primer quart, ha arribat el 2-0, en un penal-córner transformat per Berta Queralt. Les madrilenyes tenien moltes dificultats per treure la pilota jugada i pràcticament no han trepitjat el mig camp rival. En canvi, les de Joan Vidal han gaudit d'incomptables ocasions de perill per ampliar l'avantatge en el marcador però el 2-0 s'ha mantingut fins al descans.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica de partit, i al minut quatre de la represa ha arribat el tres a zero, obra novament de Mariona Serrahima. Les visitants han pujat les línies de pressió i han sortit de la cova durant bona part del tercer període, però el Junior ha sentenciat definitivament el matx amb el 4-0 gràcies a una diana de Carlota Petchamé.

L'últim quart només ha servit perquè les blau-i-negres arrodonissin la golejada amb dos gols més de Mariona Serrahima, que ha aconseguit d'aquesta manera un pòquer de gols i tanca la primera volta com a màxima anotadora de la lliga amb 11 gols. El tècnic del Junior, Joan Vidal, es mostra molt satisfet amb el rendiment de l'equip.

Joan Vidal

A nivell de joc, hi ha coses a millorar, però sempre l'autocrítica és molt més agraïda quan mires la classificació i ets davant de tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

La Divisió d'Honor s'atura fins al febrer de 2017. El Junior obrirà la segona volta amb la visita del l'Atlètic Terrassa.