El PHC Sant Cugat vol apropar-se de nou al grup capdavanter davant l'Arenys

Imatge d'arxiu / Font: PHCSC

Hoquei

Publicat el 4/des/15 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol mantenir la posició a la part capdavantera de Primera Divisió i per fer-ho ha de superar a domicili un rival directe, l'Arenys de Munt, aquest divendres a les de nou del vespre. El partit enfronta els quarts, els santcugatencs, davant els cinquens, els arenyencs. Els de Francesc Sucarrats busquen vèncer d'una vegada per totes a domicili després d'haver encaixat dues derrotes i un empat.

Sucarrats ha iniciat el paper davant d'aquest jove i esperançador equip amb bones sensacions,amb una solidesa digna de conjunt veterà a casa i treballant per compartir aquesta bona feina també a domicili. Tot i la bona imatge oferta la setmana passada a casa davant el Mieres, els vermell-i-negres no han sentenciat encara a fora i, de fet, en l'últim desplaçament van caure de manera contundent davant el Sant Feliu (4-1).

L'Arenys provarà de contraposar la velocitat, l'agilitat i la frescor de la joventut del PHC Sant Cugat amb la seva experiència i cohesió com a grup que fa temporades que juga junt, un fet que els ha aportat qualitat d'experiència maglrat perdre-la pel que fa la velocitat del seu joc.

Sucarrats creu que aconseguir un triomf com el d'aquest cap de setmana pot suposar una punt d'inflexió a la classificació.

Francesc Sucarrats

Estem com fa dues setmanes a Sant Feliu. Tal com s'està posant la competició, si busques una victòria fora pots provocar un tall en què et quedes molt més tranquil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pablo Aguarón tornarà a estar a les ordres de Sucarrats després de debutar la setmana passada. La resta de la plantilla també estarà a les ordres del tècnic.