El Junior enceta el Campionat de Catalunya contra el FC Barcelona


  • Comparteix:

El Junior comença el curs aquest diumenge / Font: Enrico Hockey

El Junior comença el curs aquest diumenge / Font: Enrico Hockey

El Junior femení enceta la temporada 2015-16 amb els quarts de final del Campionat de Catalunya, que disputen aquest diumenge a la una de la tarda contra el FC Barcelona. Les blau-i-negres, de nou dirigides per Joan Vidal, esperen tornar a ser un dels equips referents de l'hoquei estatal, i el primer pas és un títol català que es van endur fa dues temporades. Les santcugatenques han disputat fins ara quatre amistosos, amb tres triomfs i un empat.

Després d'un curs amb més dificultats de les previstes i amb una aposta, la del tècnic Juanma Mas, que no va funcionar com es preveia, el Junior ha tornat a posar-se a les mans de Joan Vidal per tornar a ser candidat a tots els títols possibles. El primer, el Campionat de Catalunya, s'inicia aquest diumenge contra un Barça que ha ascendit a Primera Divisió enguany i contra el qual el Junior és favorit. En joc, un lloc a la final a quatre, que es disputa el cap de setmana que ve a les instal·lacions del Club Egara.

Serà el primer partit oficial de les noves incorporacions, les germanes Txell i Marta Grau, Carlota Petchamé i Mariona Sanjosé, jugadora de mig camp, procedent de l'Atlètic Terrassa i cridada a jugar un paper important a l'equip. Al capítol de baixes hi ha les de la xilena Francisca Pizarro i la portera neozelandesa Bridgette Allen.

Joan Vidal

La part positiva de la plantilla és que hi haurà competència, fet que tradicionalment és difícil. La gent s'ho haurà de treballar tot l'any.


Els altres dos partits de quarts de final són Castelldefels-Atlètic Terrassa i Polo-CD Terrassa, amb l'Egara ja classificat per organitzar la final a quatre. L'equip espera mantenir el bon to mostrat a la pretemporada, amb triomfs contundents (6-0) contra Castelldefels i CD Terrassa, victòria també contra el Polo (1-3) i empat contra l'Egara (1-1).

Derrota del masculí

El Junior masculí, de la seva banda, no ha pogut entrar en aquests quarts de final després de caure a la prèvia contra l'Atlètic Terrassa (3-1). Ara el torn és per a la Divisió d'Honor, que donarà el tret de sortida d'aquí a dos caps de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.