Bruno Font, candidat a millor jugador promesa mundial de l'hoquei herba

El jugador del Junior és un dels nominats als Hockey Star Awards, que organitza la Federació Internacional


  • Comparteix:

Bruno Font jugant amb la selecció espanyola durant els Jocs de París d'aquest estiu / Foto: RFEH

Bruno Font jugant amb la selecció espanyola durant els Jocs de París d'aquest estiu / Foto: RFEH

El jugador santcugatenc del Junior d'hoquei herba Bruno Font és un dels cinc candidats per guanyar el premi de millor promesa de l'any (Rising Star) als Hockey Star Awards organitzats per la Federació Internacional. Font ha estat nominat per un comitè d'experts format per jugadors i entrenadors designats per les federacions continentals i que valora tots els partits internacionals de l'any. El santcugatenc ha disputat aquest estiu a París els seus primers Jocs Olímpics amb 19 anys i és una de les peces clau del primer equip masculí del Junior.

En declaracions a Cugat Mèdia, Font s'ha mostrat satisfet per la nominació, tot i que reconeixia que no s'espera guanyar el guardó. Ara mateix el davanter santcugatenc s'està recuperant de la lesió que va patir als Jocs Olímpics i que li ha impedit debutar aquest cap de setmana amb el seu equip en l'inici de lliga.

Les votacions ja estan en marxa, obertes a tothom amb inscripció prèvia al web de la Federació Internacional des d'aquest dimarts i fins a l'11 d'octubre. Els vots dels experts compten un 40%, mentre que la resta es reparteixen entre les dels aficionats, la premsa i els representants de les federacions. La temporada passada una altra jugadora del Junior, Tere Lima, va guanyar aquest guardó en la categoria femenina.




Bruno Font

Al final és un joc d'equip, però estar nominat a un premi així individual està molt bé, estic content. Només per estar nominat ja estic continent, les expectatives són baixes, però ja està bé perquè per ser aquí l'equip ha d'ajudar i això és fruit dels resultats i de com ha competit l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.