L'Handbol Sant Cugat, en estat de gràcia, referma el lideratge

Els santcugatencs sumen una nova victòria davant el Sant Martí Adrianenc i continuen invictes


  • Comparteix:

Els santcugatencs segueixen invictes després de la disputa de les primeres cinc jornades / Foto: Anna Maymus

Els santcugatencs segueixen invictes després de la disputa de les primeres cinc jornades / Foto: Anna Maymus

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat (33-37) a la pista del Sant Martí Adrianenc en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup D de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres, que encara no coneixen la derrota, acumulen una ratxa de cinc victòries consecutives que refermen el lideratge de la classificació. El conjunt entrenat per Dani Ariño rebrà, aquest pròxim diumenge a les 12. 45 h, el Sant Esteve de Palautordera, que ocupa la setena plaça a la taula classificatòria.

Els santcugatencs han fet un partit molt seriós a la sempre complicada pista del Sant Martí Adrianenc. Els homes de Dani Ariño han dominat el partit de principi a final, però després del pas pels vestidors han posat una marxa més. Un parcial de 2 a 6 a l'inici de la segona meitat ha estat suficient per anar eixamplant la diferència en el lluminós fins al definitiu 33 a 37 final. Jordi Sancho, amb dotze gols, i Jan Rof, amb quatre, s'han convertit en els protagonistes ofensius del matx.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Dani Ariño, ha destacat l'encert ofensiu de bona part de la plantilla i ha ressaltat la bona dinàmica de l'equip, que ja acumula cinc victòries consecutives.





Dani Ariño

Hem estat encertats a nivell ofensiu, però hem de millorar aspectes defensius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.