L'Handbol Valldoreix fa història i puja a la nova Lliga Catalana Argent

Els vadlloreixencs superen (29-28) el Sant Llorenç i tanquen una temporada brillant


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Handbol Valldoreix ha assolit l'ascens a Lliga Catalana Argent després de superar (29-28) el Sant Llorenç aquest diumenge a la darrera jornada de lliga de la fase de permanència al pavelló de Valldoreix. Els dos primers classificats d'aquesta fase assolien l'ascens i els valldoreixencs han certificat aquesta fita després de 10 victòries i dos empats en un segon tram de temporada excels. El partit també ha servit per acomiadar de la pràctica esportiva a dos porters del club, Eloi Gutiérrez, tres temporades a l'entitat, i Pau Sanuy, 17 campanyes a l'equip. L'arribada del tècnic, Jordi de la Cruz al novembre, ha fet redreçar el rumb del conjunt i assolir aquest èxit sense precedents a l'Handbol Valldoreix. El president de l'EMD, Juanjo Cortés, ha assistit al matx felicitant l'entitat per la feina feta.

El pavelló de Valldoreix s'ha omplert de gom a gom per gaudir d'un fet històric, l'ascens a Lliga Catalana Argent, nova categoria que es crearà la temporada que ve. Els valldoreixencs competiran a la segona categoria de l'handbol català en un salt clar de l'entitat en aquest sentit.

El darrer matx de la temporada ha estat molt igualat en tot moment i només s'ha trencat el partit en els darrers tres minuts. Els valldoreixencs han estat molt encertats en els darrers atacs i molt sòlids en defensa amb una brillant actuació d'Eloi Gutiérrez.

La foto de família final ha servit per celebrar un ascens molt merescut. El tècnic, Jordi de la Cruz, va agafar les regnes de l'equip al novembre amb 5 punts i va duplicar fins a 16 el primer tram de temporada. A la segona fase, invictes, campions i ascens a la butxaca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.