L'handbol Sant Cugat, preparat per lluitar una temporada més per l'ascens a Plata

Els vermell-i-negre comencen la lliga el 22 de setembre contra el Sant Quirze, amb l'objectiu de fases d'ascens "entre cella i cella"


  • Comparteix:

L'equip de l'handbol Sant Cugat fent pinya en un partit de la temporada 2023-24 / Foto: Cedida

L'equip de l'handbol Sant Cugat fent pinya en un partit de la temporada 2023-24 / Foto: Cedida

L'Handbol Sant Cugat ha conegut el calendari de la següent temporada, en la qual tornaran a lluitar per anar a fases d'ascens a Plata i 'competir-les millor que els darrers anys'. La lliga inicia el cap de setmana del 22 de setembre, amb una primera jornada trepidant contra un dels rivals més forts, l'Handbol Sant Quirze. Haritz Slavadó, tècnic del conjunt santcugatenc, ha refermat que serà una bona oportunitat per 'intentar enganxar-los poc rodats'.

El 22 de setembre començarà la Primera Nacional d'handbol i el Sant Cugat lluitarà un any més per l'objectiu de classificar-se per a les fases d'ascens. "Ho tenim entre cella i cella", ha destacat Salvadó. Fa tres temporades que els santcugatencs es queden a les portes de l'ascens, i malgrat el club no demani assolir la fita -sabent la dificultat d'aquesta-, el tècnic sí que es marca l'objectiu de "tornar a anar a fases i competir-les encara millor que els anteriors anys".

El club vermell-i-negre comença la pretemporada el 26 d'agost i l'últim partit de lliga ha quedat enquadrat contra l'OAR, un altre rival que estarà en la lluita per l'ascens.




Haritz Salvadó

Comencem contra el Sant Quirze, que és un rival molt potent, i tindran la urgència per tornar a ser candidats de fases i estar més amunt. Penso, però, que és possible que sigui un bon moment per nosaltres per enganxar-los poc rodats.

Haritz Salvadó

Personalment em marco arribar a fases un cop més. I si arribem, intentar competir-les millor que els darrers anys encara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.