Ivó Giner s'adjudica el Peugeot Tour 2012


  • Comparteix:

Ivó Giner, amb el títol de campió del Peugeot Tour 2012

Ivó Giner, amb el títol de campió del Peugeot Tour 2012

El golfista santcugatenc Ivó Giner aconsegueix la primera posició del Peugeot Tour 2012 malgrat acabar a la posició 27 de la prova final de la competició, duta a terme al Club Zaudin de Golf, a Sevilla. Giner ha completat un any amb molt bon rendiment, fent un segon lloc al Peugeot Tour Alps de Barcelona, disputat a Sant Cugat, i una sisena, una onzena i una tercera posició en la resta dels tornejos de la competició.

Ivó Giner ha demostrat que, en competicions de llarga durada, la regularitat és l'element principal per al triomf. L'última prova del Peugeot Tour ha estat la menys exitosa per a Giner, que ha fet un 27è lloc amb un total de 282 cops, dos per sota del par després de les quatre jornades, i a 16 cops de Carlos Aguilar, que s'ha adjudicat aquesta prova final. De fet, Aguilar ha estat segon en l'ordre de mèrit final del Peugeot Tour 2012, i ha quedat molt poca distància de Giner.

Tot i la mala fortuna en aquest circuit andalús del Club Zaudin, en què les forats 17 i 18 han estat maleïts per al santcugatenc, Giner duia una bona renda respecte els seus perseguidors en la classificació global. I és que en els quatre circuits anteriors al de la final el golfista havia acumulat un segon lloc al Peugeot Tour Alps de Barcelona, disputat al Club de Golf Sant Cugat, un sisè en l'Alps d'Andalusia, un onzè al Peugeot Alps de Madrid i un tercer en el Castellón Alps de la Comunidad Valenciana.

Després de ser 28è l'any passat, Ivó Giner ha acabat liderant la competició amb 10.810 euros, a menys de 200 euros de Carlos Aguilar, que ha donat emoció en aquesta recta final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.