El golfista Ivó Giner vol finalitzar l'any guanyant el Peugeot Tour


  • Comparteix:

Ivó Giner arriba a la final del circuit Peugeot Tour com a líder / Font: Cronicagolf.com

Ivó Giner arriba a la final del circuit Peugeot Tour com a líder / Font: Cronicagolf.com

El golfista santcugatenc Ivó Giner busca, des d'aquest dijous, proclamar-se campió del Peugeot Tour. L'última prova, que es disputa al Zaudín Golf de Sevilla, arriba amb el santcugatenc com a líder en l'ordre de mèrit després de ser el més regular en les quatre primeres proves. Tot i que 29 golfistes tenen opcions matemàtiques de fer-se amb el títol, Giner veu en el segon classificat, Alfredo García-Heredia i en el madrileny Sebastian García Rodríguez el màxims favorits en la lluita pel torneig.

Arrenquen quatre dies emocionants per a Ivó Giner en la final del Peugeot Tour. El santcugatenc inicia l'última prova del circuit, que es disputa al Zaudín Golf de Sevilla, com el rival a batre, ja que arriba com a líder després de ser el jugador més regular en les quatre primeres proves. I és que al llarg del circuit, el pitjor resultat de Giner ha estat una 11a posició. Per tant, un gran rendiment el que el santcugatenc ha donat en aquest Peugeot Tour. Tot i això, proclamar-se campió no resultarà tan fàcil com sembla, ja que fins a 29 jugadors tenen opcions matemàtiques de fer-se amb el títol. D'aquests 29 però, Giner destaca Alfredo García-Heredia, que ocupa la segona posició en l'ordre de mèrit i al jove madrileny Sebastian García Rodríguez. Tot i això, Ivó Giner arriba a Sevilla amb la intenció d'endur-se el Peugeot Tour, tot i que no era un objectiu a l'inici de temporada.

Ivó Giner

No era la meva prioritat però vist com arribo intentaré guanyar. Em trobo molt còmde amb el meu joc, només falta que es tradueixi en resultats.


El santcugatenc porta des de dimarts a Sevilla, on ha estat practicant per familiaritzar-se amb el camp. Per Ivó Giner, un camp amb un rough molt dur però uns greens amables.

Ivó Giner

És una herba molt dura, el rough penalitza bastant però els greens són ràpids i còmodes. Està molt compensat.


Giner ha viatjat a Sevilla amb la seva dona i la seva filla Cloe, nascuda fa uns mesos, a qui espera poder dedicar la victòria en l'últim torneig de l'any per al santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.