El Barça fitxa la perla coreana que va descobrir a Sant Cugat


Temes relacionats

De la Copa Catalunya-Corea al Barça o al Madrid (29/des/09)


  • Comparteix:

Imatge de la selecció que capitaneja Park Sheng Ho

Imatge de la selecció que capitaneja Park Sheng Ho

El Barça ha arribat a un acord per incorporar el jugador coreà de 13 anys Seung-Ho Paik que va descobrir la secretaria tècnica blaugrana a Sant Cugat. Seung-Ho Paik va despertar l'interès dels grans de la lliga espanyola després de convertir-se en el jugador més destacat del torneig Copa Infantil Catalunya-Corea organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat el passat novembre.

La bona actuació del davanter Seung-Ho Paik al torneig que va organitzar la Penya va fer que Barça i Reial Madrid es fixessin en ell. Finalment, ha estat el club barcelonista qui ha arribat a un acord per incorporar el jugador el proper estiu. El davanter fa uns dies que entrena a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tal d'anar coneixent les instal·lacions.

Conegut amb el sobrenom de 'Messi de Corea', Seung-Ho Paik és el capità de la selecció coreana sub14 i ja ha firmat un contracte amb la marca esportiva Nike.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.