El SantCu masculí obre la lliga a casa amb un canvi de grup i il·lusió per tenir 'opcions de tot'

L'equip vermell i negre masculí debuta aquest dissabte contra La Sènia a les 17.30 h


  • Comparteix:

La plantilla del SantCu FC a la temporada 2023-24 / Foto: Sant Cugat FC

La plantilla del SantCu FC a la temporada 2023-24 / Foto: Sant Cugat FC

El conjunt masculí del SantCu FC comença aquest dissabte a les 17.30 h la lliga de Primera Catalana, condicionada pel canvi de grup. Així, formaran part del grup 3 on es trobaran clubs del sud del país. Aquesta circumstància obliga a recaptar informació dels nous equips per a poder arribar el més preparats possible als partits i tenir opcions per pujar de categoria en les darreres jornades de la competició.

Aquest any l'equip ha pogut mantenir bona part de la plantilla. Això, segons l'entrenador, Joel Bravo, li dona "un valor afegit de ser més competitius". D'aquesta manera, el tècnic apunta que l'objectiu de la temporada és "arribar a les últimes 5 jornades amb opcions de tot" per poder pujar de categoria.

Respecte al canvi de grup, Bravo valora que "és una dificultat afegida trobar-te en un context nou", amb rivals que desconeixen i amb desplaçaments de dues hores. El debut és aquest diumenge contra La Sènia, un acabat d'ascendir. "Creiem que ens donarà la pilota, però amb els nervis i il·lusió per a les dues parts del primer partit, sempre costa que hi hagi continuïtat en el joc", exposa.


Joel Bravo

Els jugadors de la casa juguen en el projecte i creiem que donant-li el valor afegit de ser més competitius, ens pot apropar a l'objectiu d'arribar a les últimes 5 jornades amb opcions de tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.