De la Copa Catalunya-Corea al Barça o al Madrid


  • Comparteix:

Després de destacar en el torneig de la PBSC, Barça i Madrid segueixen els passos de Park Sheng Ho

Després de destacar en el torneig de la PBSC, Barça i Madrid segueixen els passos de Park Sheng Ho

L'alt nivell mostrat en el torneig Copa Infantil Catalunya-Corea, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha provocat una nova lluita entre Barça i Madrid per fer-se amb l'estrella del campionat, el coreà Park Sheng Ho. L'actuació del jove jugador en el torneig ha fet que els dos grans de la Lliga es tornin a veure implicats en una lluita pel futbolista.

L'internacional de la selecció sub 14 de Corea, Park Sheng Ho, no va deixar indiferent ningú en el torneig Copa Infantil Catalunya-Corea. El campionat, disputat a la nostra ciutat, va reunir directius i entrenadors dels grans equips de la lliga espanyola. El segon entrenador del Futbol Club Barcelona, Tito Vilanova, va ser un dels presents i va quedar impressionat amb el joc del jove de 12 anys. L'entitat blaugrana va convidar a Sheng Ho a entrenar-se a les instal·lacions del club durant tres dies i a conèixer el primer equip.

Qui també s'ha interessat pel jugador ha estat el Reial Madrid, que pot tenir un cert avantatge sobre el club català, ja que compten amb un jugador coreà en les seves categories inferiors. L'organitzador del torneig Copa Infantil Catalunya-Corea, Pep Villar, ja va avisar de la qualitat d'aquest jugador.

Pep Villar

Hi ha un coreà que juga de mitja punta que és espectacular.



Park Sheng Ho ja coneix l'interès de Barça i Madrid, però no decidirà el seu futur fins a final de temporada.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.