El SantCu competirà al grup 2 de la Primera Catalana de futbol

Horta i Santfeliuenc, descendits de Tercera, són els grans candidats a l'ascens


  • Comparteix:

El SantCu jugarà al grup 2 de la Primera Catalana / Foto: Aina Villares

El SantCu jugarà al grup 2 de la Primera Catalana / Foto: Aina Villares

L'equip masculí del Sant Cugat Futbol Club ha quedat enquadrat al grup 2 de la Primera Catalana. Horta i Santfeliuenc, descendits de Tercera Divisió, i Tona, Santboià i Júpiter són els equips que han de lluitar per la part alta. El SantCu, subcampió del subgrup B aquesta temporada, vol repetir aquesta fita i lluitar per les posicions capdavanteres de la classificació.

Rubí, Sabadell Nord i Júpiter són els tres únics equips que repeteixen de la passada temporada. Després d'eliminar els subgrups de la passada temporada, la Federació Catalana ha dividit la Primera Catalana en tres grups de 14 equips.

El SantCu jugarà al grup 2 i s'enfrontarà amb Atlètic Sant Just i Can Vidalet procedents del subgrup 2 B, Sant Idelfons i Santboià, del subgrup 2A, el Manlleu, Tona, Vic Riuprimer i Vic, del subgrup 1A, i Horta i Santfeliuenc que han baixat de Tercera Divisió.

L'inici de lliga serà el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre i la federació publicarà en els propers dies el calendari de lliga.

El campió puja a Tercera Federació i del 12è al 14è descendeixen a Segona Catalana. El tècnic del SantCu, Oriol Alcázar, ha ressaltat la dificultat del grup. "Horta i Santfeliuenc que venen de baixar de Tercera Divisió són els màxims favorits" ha destacat Alcázar.




Oriol Alcázar

Santfeliuenc i Horta són equips que estaran a la part alta. Tona i Can Vidalet també tenen opcions de ser-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.