Miguel Ángel Romero, nou entrenador del Mira-sol Baco

Miguel Ángel Romero, amb la samarreta del Mira-sol Baco / Font: Mira-sol Baco

Futbol

Publicat el 3/jun/16 per Dani Aguilà

Miguel Ángel Romero és el nou entrenador del primer equip del Mira-sol Baco. Romero substitueix Joan Garcia després de tres temporades i mitja, en què el tècnic ha ascendit el conjunt verd-i-negre a Tercera Catalana i l'ha mantingut en aquesta categoria per primera vegada a la seva història. L'entrenador ha assegurat un canvi de rumb i que la plantilla viurà una gran remodelació.

Romero ha entrenat aquesta última temporada el Montcada a Segona Catalana fins l'11a jornada, quan tècnic i club van acordar el final del vincle pels mals resultats. De fet, el mateix entrenador havia fet ascendir el segon equip de l'entitat montcadenca a Tercera Catalana el curs anteriors. Abans d'aquesta experiència, l'entrenador havia dirigit un cadet al CE Mercantil i un juvenil al CF Caldes.

Romero assegura que es viurà un canvi radical en la composició de la plantilla.

Miguel Angel Romero

Creiem que era necessari un canvi de jugadors, de dinàmica. Hem decidit donar-hi la volta i hi haurà un canvi radical a la plantilla.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tenint en compte la quantitat de novetats del projecte, el nou entrenador de l'equip mirasolenc assegura que caldrà que passin algunes jornades per calibrar els objectius de l'equip.