En marxa el curs d'iniciació de tècnic esportiu de l'OMET


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza fins a l'últim divendres de l'any el curs d'iniciació de tècnic esportiu (CIaTE) especialitzat en joc i esport en edat escolar a la ZEM de la rambla del Celler. El curs ofereix una formació variada tenint en compte la realitat esportiva municipal i les etapes de creixement dels nens i nenes des dels 3 als 12 anys.

El curs s'adreça a persones majors de 16 anys que vulguin formar-se i iniciar-se en l'ensenyament esportiu. Les activitats i esports que es realitzaran són: psicomotricitat, iniciació esportiva, atletisme i ciclisme. També es realitzarà un bloc específic a escollir entre els esports d'equip: bàsquet o futbol sala i voleibol o handbol.

El curs es realitzarà a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler des del dia 23 al 30 de desembre i tindrà una durada de 50 hores. Les 30 places que s'ofereixen ja han quedat cobertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.