Robledo serà reelegit en funció de l'assitència que hi hagi a l'assemblea


  • Comparteix:

La reelecció de Robledo per presidir la Unió Ciclista es podria ajornar

La reelecció de Robledo per presidir la Unió Ciclista es podria ajornar

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, que presenta l'única candidatura per la presidència de l'entitat, pot ser reelegit com a màxim mandatari en funció de l'assistència de socis que hi hagi a l'assemblea general que tindrà lloc aquest dissabte. En cas que hi hagi poca afluència, l'assemblea i l'elecció del nou president s'ajornarà al tercer dissabte de gener. Si Robledo surt, de nou, com a president, els seus principals objectius per al nou mandat són tenir una seu social i un circuit a la ciutat.

Jornada dubitativa la que viurà aquest dissabte la Unió Ciclista Sant Cugat. L'entitat santcugatenca celebra l'assemblea general de socis i les eleccions a la presidència del club. Tot i això, el fet de coincidir en dates nadalenques podria ajornar la cita en cas que hi hagi poca assistència. Si la jornada transcorre amb normalitat, Rafa Robledo tornarà a ser reelegit com a president en ser l'únic candidat. Si hi ha poca afluència, la cita es traslladarà al tercer dissabte de gener. Si en aquell moment no hi ha cap candidatura més, Robledo, que tornaria a ser el màxim mandatari de l'entitat, apostaria per continuar amb la filosofia marcada fins ara amb dos objectius ben marcats. Primer tenir una seu social i segon disposar d'un circuit a la nostra ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.