La Transgalliners recapta més de 4.500 euros per a construir pous d'aigua a zones vulnerables

Oxfam Intermón i la Unió Ciclista han organitzat la 4a edició amb més d'una quarentena de participants


  • Comparteix:

La 4a edició de la Transgalliners, cursa ciclista solidària, organitzada per Oxfam Intermón i la Unió Ciclista Sant Cugat han recaptat més de 4.500 euros que es destinaran a garantir l'accés d'aigua potable i segura a més de 3.000 persones. Les zones vulnerables d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina seran les principals beneficiades a través de la rehabilitació de pous d'aigua. 16 equips han participat en la cursa que donava l'opció de completar el recorregut de travel o BTT completant 50 o 100 quilòmetres per la Serra de Galliners. La cursa ha combinat l'asfalt i la muntanya en una ruta amb sortida i arribada a la Rambla del Celler.

A les 7.30 h s'ha donat el tret de sortida, prèvia tallada de cinta per part de la regidora d'Esports, Núria Escamilla. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Oriol Cusó, ha aconsellat els participants sobre les diferents dificultats que es podien trobar pel camí. La cursa ha creuat Sant Cugat, Rubí, les Fonts de Terrassa i Sant Quirze amb BTT en un traçat de 50 quilòmetres.

La pedalada de gravel, de 100 quilòmetres, s'ha estès més per pistes i amb la serralada de Galliners com a testimoni. Finalment, tothom ha creuat la línia d'arribada. Els organitzadors, Oxfam Intermón i la Unió Ciclista Sant Cugat, satisfets per aquesta cursa solidària. Cusó, destaca l'arribada de la modalitat de gravel a la cursa.

La responsable d'esdeveniments esportius d'Oxfam Intermón, Itxaso Ferreras, agraeix la generositat dels participants en aquesta cursa.

Una botifarrada final ha servit per tancar una 4a edició que continua pedalejant i sumant quilòmetres solidaris.




Itxaso Ferreras

És molt important el compromís econòmic dels participants en aquesta cursa.

Oriol Cusó

Estem molt contents amb l'arribada del gravel a la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.