Martos veu igualades les eleccions a la presidència de la Federació Catalana


Temes relacionats

Ramon Martos és oficialment candidat a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme ( 2/des/11)

Ramon Martos ja té la meitat dels avals per a la candidatura a la presidència de la federació catalana de ciclisme (22/nov/11)

Ramon Martos (UCSC): 'Volem canviar la relació entre federació i clubs' (18/oct/11)


  • Comparteix:

Bochaca i Martos, els candidats

Bochaca i Martos, els candidats

El santcugatenc Ramon Martos reconeix a Cugat.cat que té bones sensacions de cara a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme d'aquest dissabte. Martos ha explicat que han fet molta feina durant els sis dies de campanya i han retallat distàncies amb l'altre candidat, Josep Bochaca.

El 500 clubs federats escolliran aquest dissabte a la tarda el nou president de la Federació Catalana de Ciclisme. El candidat santcugatenc, Ramon Martos, partia amb un cert desavantatge respecte el seu rival, ja que Josep Bochaca formava part de l'anterior junta directiva i, per tant, coneix de primera mà tota l'estructura i té més contactes entre els clubs catalans. Martos reconeix que, tot i el complicat inici de campanya, la seva candidatura ha retallat les distàcnies amb el seu adversari i que, ara per ara, la comptesa electoral està igualada.

Ramon Martos

Jo crec que en aquests moments estem amb un 50% de possibilitats per a cada candidat. La nostra impressió és que estem guanyant terreny.




En aquest sentit, Martos ha explicat que han treballat molt per explicar el seu programa als clubs en sis dies, però que el resultat es veurà aquest dissabte.

Ramon Martos

Hem treballat molt en un període molt curt. L'esforç tindrà el seu resultat el dia 17.




Les eleccions se celebran aquest dissabte de cinc a a nou de la tarda a la seu de la Federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.