Tot a punt per la Marxa Cicloturista Transcollserola


  • Comparteix:

Fotografia de família dels organitzadors i patrocinadors de la Transcollserola 2010

Fotografia de família dels organitzadors i patrocinadors de la Transcollserola 2010

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, reivindica la Marxa Cicloturista Transcollserola com la única marxa metropolitana d'aquestes característiques que es fa a Catalunya i també el seu paper en la implantació de la bicicleta en contraposició al cotxe. El regidor d'Esports, Xavier Amador, i la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, que han acompanyat Robledo en l'acte presentació, han destacat la labor de la Unió Ciclista en la difusió d'aquest esport i en l'organització de la 7a edició d'aquesta marxa que sortirà de Sant Cugat el proper 30 de maig.

L'edició d'enguany és una repetició de la de l'any passat pel que fa a totes les característiques tècniques. La Transcollserola 2010 repeteix, doncs, el mateix traçat, que portarà els prop de 300 participants que s'esperen per un recorregut molt exigent al voltant del Parc de Collserola. Un recorregut íntegrament metropolità i sobre carretera que sortirà de Sant Cugat el dia 30 de maig, puntualment a les vuit del matí, i que passarà per municipis com Terrassa, Viladecavalls, Olesa, Martorell, Castellbisbal, Vallvidrera o Cerdanyola.

La Marxa Cicloturista Transcollserola comptarà amb dos recorreguts diferents: un de 149 quilòmetres per als participants més preparats i un altre de 98 quilòmetres menys exigent.

El president de l'entitat organitzadora de la prova, la Unió Ciclista de Sant Cugat, Rafa Robledo, ha senyalat el valor d'aquesta marxa única al circuit de marxes català i n'ha destacat la seva importància de cara a la difusió de l'ús de la bicicleta en detriment de l'automòvil.

Rafa Robledo

És la única marxa d'aquestes característiques que es fa a Catalunya. Els ciclistes no volem perdre més espai davant els cotxes.



Per la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha lloat la feina constant de la Unió Ciclista en la difusió d'aquest esport a Sant Cugat.

Xavier Amador

Vull destacar l'esforç de la Unió Ciclista per agrupar tots els amants del ciclisme de Sant Cugat.



La presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, ha valorat molt positivament l'organització d'aquest tipus de marxes i destacat el pes específic de la Unió Ciclista dins la federació.

Carme Mas

Esdeveniments com aquesta Transcollserola promocionen el nostre esport.


La novetat més destacada en aquesta 7a Marxa Cicloturista Transcollserola recau en el procés de preinscripció, que per primera vegada s'haurà de fer a través de la Federació Catalana de Ciclisme en comptes del club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.