L'Escola de Ciclisme de la UCSC pren forma


  • Comparteix:

Rafa Robledo espera que l'Escola de Ciclisme funcioni a partir de setembre

Rafa Robledo espera que l'Escola de Ciclisme funcioni a partir de setembre

La Unió Ciclista Sant Cugat continua endavant amb el projecte per crear una Escola de Ciclisme per nens i nenes a partir de 13 anys. L'escola va destinada a cobrir el buit que deixa l'OMET a partir d'aquesta edat, ja que els programes de ciclisme de l'OMET van dels 5 als 12 anys.

Fa set anys la Unió Ciclista Sant Cugat va col·laborar en la creació de la Escola de Ciclisme de l'OMET. Una escola que, amb els anys, ha anat creixent fins arribar als 150 alumnes. Ara, però, se li planteja un problema. Els primers nens i nenes que van començar amb cinc anys, finalitzen ara amb 12 anys i no poden continuar al programa.

És per això que des de la Unió Ciclista va plantejar-se la possibilitat de crear una escola de ciclisme perquè aquests nens puguin continuar gaudint d'aquest esport. L'escola estarà també oberta a qualsevol persona que vulgui encara que no vingui de l'OMET. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, està satisfet que el projecte tiri endavant i poder continuar formant els més joves.

Rafa Robledo

Nosaltres continuem amb la feina feta per l'OMET. Tant nosaltres com l'Ajuntament hi tenim interès en aquest projecte.


L'Escola de Ciclisme de la Unió Ciclista Sant Cugat està previst que obri les portes el mes de setembre. Es plantejaran dos o tres entrenaments setmanals i hi tindrà cabuda tothom a partir de 13 anys que vulgui competir o bé passejar en bicicleta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.